Vårträff i Hallstavik 2012

Dagen startade tidigt, före 9, med att svart/vita 57:an med Nalle o Yvonne rullade in, sedan fyllde det på under hela dagen.
Gamla och nya vänner i en ström som gjorde att jag inte hann prata tillräckligt med någon, känns det så här i efterhand.
Det viktigaste är kanske ändå att alla andra hann ses o kika på varandras bilar,så här första riktiga sommardagen efter en seg vinter.

Riktigt roligt är det också när det kommer in nytt blod i vårt hudsonomlopp, jag tänker då bl.a. på Peter Siljeholm med rel. nyförvärvad -49:a commodore eight, som dök upp på träffen, dock utan bil i år, men han kommer igen!

Vid sammanräkningen på kvällen o då sista bil åkt vid 21-tiden, konstaterades att 140 korvar gick åt och det måste väl vara ett gott betyg på att man trivts.
12 hudsonbilar och ungefär lika många av andra märken. Av andra märken vill jag speciellt nämna Johan Linderssons fina AMC Marlin som ju är en “nästanhudson”. Grattis också till Tomas Falkenström som hade premiärtur med sin röda 47:a pickup, för att ha fått ut den på vägen efter ett långt stillestånd.

Hudsonly Hasse