MHRF klubbinfo 5 – 2021

7 maj 2021

Medlemsenkät

Den 19 april skickades MHRF stora medlemsundersökning ut via mail, med en länk till en webbenkät till varje medlemsklubb i MHRF. Vi är nu uppe i ca 70 svarande klubbar, men hoppas såklart på svar från samtliga. Sista svarsdag är söndag 16 maj. Enkäten har skickats till en mailadress per klubb, den som angavs i samband med MHRFs rundringning till klubbarna i påskas. Har ni inte fått enkäten? Kontakta då MHRFs kansli på kansli@mhrf.se, så ordnar vi så ni får den omgående. Frågorna handlar i huvudsak om MHRFs uppdrag, medlemsnytta och kommunikationen mellan MHRF och klubbarna, men det finns också några frågor om er organisation och verksamhet i klubben. Undersökningen är oerhört viktig i MHRFs pågående utvecklingsarbete. Tack på förhand för er medverkan!

Motorhistoriska dagen 6 juni

Motorhistoriska dagen, och tävlingen Kultur på väg i samarbete med tidningen Nostalgia, genomförs även detta år digitalt via MHRFs facebook-sida Motorhistoriskadagen2021 som öppnas den 24 maj. Under hashtaggen #motorhistoriskadagen2021 kommer man att kunna lägga in bilder och filmklipp från sitt coronasäkra firande den 6 juni. Fram till den 9 juni går det att göra inlägg samt gilla inläggen, sedan stängs tävlingen. De tio mest gillade inläggen vinner fina priser i form av en jubileumsbok från MHRF och en prenumeration på Nostalgia. I år kommer vi även att dela ut juryns specialpris. All information, inklusive utskriftsbara skyltar till fordonen, hittas på https://mhrf.se/6juni.se

Vi vill i samband med detta vidarebefordra några tips från våra medlemsklubbar. Blekinge Classic Car Club har tagit fram en lathund för hur man kan skapa en rallyrunda via Google maps. Vi kan även tipsa om länken www.gpsquiz.com för att skapa en digital tipspromenad som passar utmärkt för en runda med historiska fordon.