MHRF klubbinfo 2 – 2022

28 januari 2022

Inställt årsmöte?

Just nu gäller särskilda restriktioner, läs gärna MHRFs vägledning kring inställda möten.

Sista påminnelse: Aktivitetsbidrag 2022, ansök senast 10 februari

MHRF tar varje år emot ansökningar om aktivitetsbidrag från medlemsklubbarna. En av styrelsen fastställd summa fördelas till jubiléer, internationella träffar, andra särskilda aktiviteter samt till forskning och publikationer inom det fordonshistoriska området. Vi hoppas såklart att pandemin ska lugna sig så att det ska gå att genomföra aktiviteter under året. Beviljade bidrag betalas ut i efterskott till evenemang som blev genomförda. En kort redogörelse samt konto för utbetalning ska skickas till kansliet. 

Skicka ansökan om aktivitetsbidrag med motivering till kansli@mhrf.se eller per post till adressen nedan, senast 10 februari. 

Sista påminnelse: Försäkringsbroschyren 2022, beställ senast 4 februari

Försäkringsbroschyren med information som gäller från den 1 maj kommer som vanligt att tryckas och skickas ut till klubbarna efter beställning. Broschyren distribueras under mars månad och beställs i första hand via inloggning på klubbsidan på mhrf.se. Observera att vi varje år nollställer siffrorna så att man alltid måste ange önskat antal broschyrer på nytt. På klubbsidan kan också särskild leveransadress för trycksaker anges. Denna nollställts inte så glöm inte att ändra denna vid behov. Vi behöver era beställningar och korrekta leveransadresser senast den 4 februari 2022 för att kunna gå vidare med tryck och distribution. Vid problem med beställning via klubbsidan, kontakta kansliet.

Givetvis kommer broschyren även att publiceras digitalt på www.mhrf.se samt skickas ut med Klubbinfo för er som vill lägga in den i klubbtidning eller på hemsida.

Anmälan öppen för Elmia påsken 2022

Mässan är i dagsläget inte inställd och arrangören har öppnat anmälan till Bilsport Performance & Custom Motorshow i Jönköping. Som tidigare år finns historiska fordon och MHRF i hall C. Vid intresse att medverka som klubb, gå in på denna länk: http://www.custommotorshow.se/klubbanmalan

För att anmäla enskilda fordon, använd denna länk: http://www.custommotorshow.se/anmalan

Vid särskilda frågor och önskemål, kontakta gärna MHRFs kansli så tar vi frågan vidare till mässans projektledning.

Motorhistoriska dagen 6 juni

I år hoppas vi att det ska gå att genomföra evenemang samtidigt som vi fortsätter med vår bildtävling på Facebook. Arrangörstävlingen Kultur på väg i samverkan med Nostalgia Magazine är under planering och information kommer löpande uppdateras på mhrf.se/6juni. På denna sida kan ni även hitta fordonsskyltar för utskrift samt årets annons i ett flertal format för publicering i klubbtidning och på hemsida.