MHRF klubbinfo 3 – 2022

18 februari 2022

Försäkringsbroschyren 2022 finns nu digitalt för webb och klubbtidning

Försäkringsbroschyren med information som gäller från den 1 maj har nu gått till tryck och kommer under mars att levereras till alla klubbar som beställt den i tid. Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera större efterbeställningar, men hör av er om ni har behov av ett mindre antal, max 50 st.

För er som vill trycka informationen i er klubbtidning, lägga den på webben eller skicka den via e-post till era medlemmar, finns olika format att hämta här: https://mhrf.se/forsakring/annonser. På samma sida hittas också ett flertal annonser för MHRF-försäkringen.

Motorhistoriska dagen 6 juni

I år hoppas vi att det ska gå att genomföra evenemang samtidigt som vi fortsätter med vår bildtävling på Facebook. Arrangörstävlingen Kultur på väg i samverkan med Nostalgia Magazine är under planering och information kommer löpande uppdateras på mhrf.se/6juni. På denna sida hittas även fordonsskyltar för utskrift samt årets annons i ett flertal format för publicering i klubbtidning och på webben. Hör gärna av er och berätta om era planer för dagen!